vacante rollen

Aanpassingen Eynderwinterfestijn 2012


DICKENS
Aan het thema Dickens wordt alleen her en der wat geschaafd. De opzet van dit thema is goed en hoeft niet rigoureus veranderd te worden. Wel zijn we voor de 2e Kerstdag (26 dec.) nog op zoek naar muziekgroepjes voor Dickens (3e Kerstdag zit vol). Dit blijkt in de praktijk lastig of zeer kostbaar te zijn. Ook voor de herberg zijn we nog op zoek naar een stel lekker swingende muzikanten (let wel! Passend in de sfeer). Dus als iemand nog tips heeft, laat het gerust weten. Verder hebben we een aantal leuke tips voor acts binnen gekregen waar we zeker iets mee gaan doen en proberen we bijv. voor de Kerstman een arrenslee te regelen. Niet om rond te rijden (dat gaat moeilijk tussen de mensen) maar om meer aandacht naar het Kersthuis te trekken.


EynderRyck
Dit thema wordt flink aangepakt. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat het lastig is om samenhang in de rollen aan te brengen in het fantasybos. Waardoor het voor veel figuranten lastig is om in de rol te blijven. Op basis van een spontane tip van een figurante om iets met paarden te doen, zijn wij verder gaan borduren op dit onderwerp en hebben we besloten om een Keltische noormanachtige sfeer neer te zetten in het voormalige Fantasygedeelte. Bij de ingang van dit nieuwe EynderRyck gaan alle bezoekers door een Magische Poort binnen en worden ook volwassenen weer even kind. Aan de poort staan op toerbeurt een paar vertellers die de bezoekers welkom heten en 'waarschuwen' voor wat hen te wachten staat. Er komt een soort van ridder-noormankampement van palen met zeilen erover waaronder spullen verkocht kunnen worden zoals houten ridderzwaarden en schilden voor kinderen. Verder valt er te denken aan de verkoop van lederen buideltjes die ter plekke gemaakt worden door figuranten. Naast de stroopmakerij komt een paardenbak voor een paardenshow. In de stroopmakerij komt een horecagelegenheid waar 'Het volk van Eynd' druk doende is met bier brouwen, strooppotjes en bijv. varken aan spit. Enkele fantasy-rollen blijven zoals de kwakzalver, gebochelde, waarzeggers/heksen maar zullen iets aangepast worden aan het nieuwe verhaal. Andere rollen zullen aangepast worden naar het thema.  Naast enkele rollen van onze figuranten wordt dit terrein ingevuld door externe groepen.


BETHLEHEM

De opzet van het Bethlehemgedeelte blijft grofweg hetzelfde. De overkappingen naast de weg richting tent zullen beter benut gaan worden zodat hier al meer bedrijvigheid komt. De BBQ en de verkoop van broodjes worst komt op één plek. We hebben dit jaar een heel mooi decor voor in de tent aangekocht en dit kunnen we naar eigen wens aankleden. De routing in de tent zal opnieuw bekeken worden voor een optimale doorstroming en zodat de bezoekers makkelijker de acts kunnen bekijken. We hebben ervoor gekozen om geen grote groep met live-muziek/koor meer in de tent te plaatsen maar dit op te vangen met Oosterse muziek uit een muziekinstallatie. Alleen buikdanseressen zullen nog met eigen muziek optreden. En indien mogelijk kunnen we kijken om kleinere muziekacts in te passen. We hebben hiervoor gekozen omdat de live-optredens vorig jaar voor opstoppingen zorgden en bezoekers de kortste weg naar buiten gingen zoeken en uiteindelijk nog niet alles in de bazaar bekeken hadden. Wel zijn we bezig met meer live-acts om de bezoekers te entertainen en vast te houden in de tent. Deze acts kunnen we evt. inhuren (bijv. slangenact, fakir, waarzegster, henna, etc.) maar liever werken we met eigen acts zoals slangenbezweerder, schoenpoetsers, 3 koningen, div. kraampjes, haarvlechten, etc. Maar ook eigen initiatieven zijn welkom. Wij hebben zelf ook nog leuke ideeën maar hier hebben we wel figuranten voor nodig anders is het zonde om tijd in kostuums en materiaal te steken. Zoals iemand op een vliegend tapijtje of op/met een spijkerbed.

In de subpagina's worden de rollen verder toegelicht.
Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

kerstacts | Antwoord 11.05.2013 10.11

Veel dickens entertainment is te vinden op http://www.kerstacts.nl

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

11.05 | 20:25

Nu wordt het tijd om op www.kerstacts.nl te gaan kijken.

...
11.05 | 10:35

Wij raakten geinspireerd door www.kerstacts.nl

...
11.05 | 10:32

Naar een idee van.....www.kerstacts.nl

...
11.05 | 10:29

De echte scrooge acteur treft u op Http://www.kerstacts.nl

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE